torstai 24. syyskuuta 2009

Ensimmäinen Virsta.

Näin blogista kertoen ja yleisesti kertoen.


En ole ikinä oikein päässyt suuresti mukaan blogikulttuuriin, se vaikuttaa ihan hauskalta mutta niitä on miljoonia ja laatu vaihtelee niin käytännöllisestä, kuin turhaan vuodattamisene, kuin myös hauskaan sellaiseen.

Kumminkin jotta en voisi sitä tuomita, niin olen pitkän ajan jälkeen päättänyt kokeilla ja ilmaista itseäni sen kautta.

Pyrin puhumaan blogissani ihmisistä, aidosta elämästä, siitä mitä olen kokenut ja näen muualla, ja itsessäni ja ympärilläni. 

Inhimillisyydestä, ja mahdollisesti myös kulttuurissa jossa elämme, myös "taiteesta".

Ihmisissä on niin paljon kerrottavaa sillä niitä on kaikissa muodoissa, ilkeästä ystävällisiin, ja sokeisiin ihmisiin jotka harvemmin näkevät hirveästi eteensä, sekä laajakatseisista ylhäältä katsovista nöyriin ja mukaviin.

Pyrin myös miettimään ja keskustelemaan itseni kanssa, yhteiskunnan muutoksista ja sen käymistä asioista, mutta niin että tästä blogista voi saada myös kiinni ne jotka lukisivat myöhemmin. Tulen myös varmaan lisäämään kuviakin jotka liittyvät aiheisiin tai sitten eivät kuten tämänkin lauseen arvo on todella suuri.

Toivon myös saavani paljon keskustelua aikaan, joten reippaasti kommentoimaan. Myös ihan oikeassa elämässä voi tulla keskustelemaan, ja hyvällä mielellä jakamaan mielipiteitä ja ajattelemaan, ja päättömästi ölisemään.

Se mikä minut saa tämän kirjoittamaan, ja mitä uutta tässä blogissa voi olla?   Uskon kokeneeni elämän paljon aikanani, ja saaneeni paljon näkökulmaa elämään monien rankkojenkin kokemusten ja paikkojen kautta, olen muuttanut monesti elämässäni ja vaihtanut kouluja, sekä ollut niin monen erilaisten ihmistyyppien sekä ryhmien kanssa tekemisissä.  Että luulen kokevani olemaan valmis myös antamaan ehkä sitä kautta ihmisille jotain, puhumalla itselleni tärkeistäkin kanavoimisasioista ja vertaamalla niitä.

1 kommentti:

  1. tiedätkö mitä, kirjoitat jännästi. minä ainaskin lueskelen. mikäli sinä olet kiinnostunut niin minun blogia saa myös lueskella (http://sittenolen.blogspot.com). tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, odotan mitä tulemanpitää!!

    VastaaPoista